Zelf tafels maken? Bestel een tafelonderstel online!

Soms heb je als horecaondernemer écht een heel goed idee. Dat ontstaat natuurlijk niet zomaar uit het niets, dat heeft een oorzaak. Bijvoorbeeld omdat je merkt dat je, na de afgelopen drukke zomer op je terras, merkt dat je tafels allemaal wiebelen. Je blijft er maar viltjes onder schuiven en je klanten blijven er maar over klagen. Het is dus de hoogste tijd om daar iets aan te doen. Je kunt een tafelonderstel online bestellen voor iedere tafel die je wilt vervangen. Met een nieuw tafelonderstel is de basis in ieder geval weer goed. En je kunt bij dat tafelonderstel ook een tafelblad bestellen, maar dat hoeft niet. Je kunt gewoon een los tafelonderstel bestellen. Ben je een beetje handig? Dan maak je er zelf een mooi blad op. Een blad dat recht doet aan de uitstraling van jouw terras.

Een tafelonderstel moet stevig zijn

En de verbinding tussen tafelonderstel en blad ook. Dit is vooral nodig omdat je altijd weer klanten hebt die zelf gaan schuiven met de tafels om een gezellig groepje te maken. Is de verbinding niet stevig genoeg? Dan hebben ze zomaar een los blad in hun handen. Jij weet wat je tafels aankunnen, maar je klanten niet. Ook is het wel zo handig om je terras opnieuw te laten betegelen. Zeker als het eigen grond is, is dat zeer de moeite waard. Je voorkomt dan dat ook je nieuwe tafels weer gaan staan wiebelen.

En hoe zit het met binnen?

Werden het weer lange, gezellige avonden aan de bar en is één van de barkrukken gesneuveld? Dan bestel je net zo gemakkelijk weer een horeca barkruk online. Je kunt dan kiezen voor eenzelfde exemplaar zodat deze weer past bij de rest van je inrichting, maar je kunt ook een heel stel nieuwe barkrukken bestellen. Tipje: bestel er twee extra en zet die veilig weg. Je hebt dan altijd nog weer een kruk op voorraad.

Bereid je nu voor op de komende lente

Ja, het is nog maar net herfst, maar je terras zal niet meer zo druk bevolkt zijn tot, zo'n beetje, april. En dus is dit het moment om te vervangen wat vervangen moet worden en op te knappen wat opgeknapt kan worden. Kijk altijd eerst of je onderdelen kunt bestellen voor je de hele boel in één keer vervangt. Je kunt zelf best heel veel doen, als je je schouders er even onder zet. Dan is straks je terras weer als nieuw.

Gerelateerd