Hoe wordt haartransplantatie in Turkije gedaan?

Als je graag je haar in een bepaalde stijl wilt of je wilt voorkomen dat je kaal wordt, dan is een haartransplantatie misschien iets voor jou. Bij een transplantatie worden delen van je hoofdhuid met haren naar een kaal plekje getransplanteerd. Haartransplantaties zijn veilig en er zijn weinig bijwerkingen. Gelukkig is er tegenwoordig een kliniek in Turkije die haartransplantaties van topkwaliteit uitvoert, namelijk Dr. Cinik. In deze blog bespreken we verschillende haartransplantatie technieken, en waar je terecht kunt voor een veilige en betrouwbare haartransplantatie. Een volle bos haar voelt tenslotte aan alsof je er weer jong en gezond uitziet. Dit is dan ook precies de reden waarom veel mensen uiteindelijk kiezen voor een haartransplantatie in Turkije.

Haartransplantatie technieken

Er zijn meerdere technieken als het gaat om haartransplantatie. Het gaat hierbij om de DHI- of FUE-techniek. Bij de DHI-methode wordt er een strook huid met haren uit het achterhoofd gehaald en in plakjes verwerkt tot haarfollikels. De kale plekken worden dan met deze haarfollikels gevuld. En hoe werkt FUE haartransplantatie? Bij de FUE-methode worden individuele follikels, met één of twee haren, uit het donorgebied gehaald en geplaatst op kale plekken. 

Haartransplantatie in Turkije

Wanneer je denkt aan een haartransplantatie, is Turkije waarschijnlijk het eerste land dat in je opkomt. Turkije is een populaire bestemming voor mensen die op zoek zijn naar hoogwaardige en betaalbare haartransplantaties. Wil jij ook afscheid nemen van haarproblemen, en ben je op zoek naar haartransplantatie Turkije? Een haartransplantatie kan meestal worden gedaan voor maar een fractie van de prijs die je normaal gesproken zou moeten betalen Europa, het VK en Amerika. Het is dan ook niet zonder reden dat steeds meer mensen ervoor kiezen om hun haarproblemen in Turkije op te lossen.

Steeds meer haartransplantaties bij Dr. Cinik

Veel behandelingen van andere klinieken tegen haarverlies zijn niet effectief en bovendien vrij prijzig. Ook haartransplantatie procedures zijn duur en er ontstaan vaak nare bijwerkingen. In sommige landen zijn haartransplantaties heel erg duur. Gelukkig zijn er in Istanbul wel klinieken die behandelingen van hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs aanbieden.

Dr. Emrah Cinik is de oprichter van Dr. Cinik Hair Hospital in Istanbul. Hij voert al 19+ jaar haartransplantaties uit en heeft bovendien veel ervaring met striplittekens. Ze beschikken over een esthetisch centrum dat beschikt over een medische vergunning van het Ministerie van Volksgezondheid. Ben je op zoek naar natuurlijk ogende haartransplantatie? Dr. Cinik heeft een meertalig team bestaand uit hooggekwalificeerd medisch en ondersteunend personeel. Genoeg redenen om te kiezen voor de topkwaliteit van Dr. Cinik.

Gerelateerd